Tuotemuodot

SPRAY (pumppusuihke) – LOTION (voide) – CONTINUOUS SPRAY (aerosolisuihke).

P20-tuoteperheessä on kaikille sopiva vaihtoehto. Tuotemuodot ovat lotion (aurinkovoide), spray (pumppusuihke) ja continuous spray (aerosolisuihke). Suojakertoimet ovat SPF 15, SPF 20, SPF 30 ja SPF 50.

Kaikille ihotyypeille löytyy sopiva tuote. Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen, olipa ihosi tumma tai vaalea. Tuotteemme sopivat erittäin hyvin lapsille.

Aurinkorasva 15

SPF 15

SPF 15 antaa keskitason suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Pohjois-Euroopassa minimisuositus on SPF 15.

Lue lisää

SPF 20

SPF 20 antaa keskitason suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan vaalealle tai vaaleanruskealle iholle (ihotyyppi 3-4).

Lue lisää
aurinkorasva 30

SPF 30

SPF 30 antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan vaalealle tai erittäin vaalealle iholle (ihotyypit 1-2) tai iholle, joka tarvitsee erityisen hyvän suojan.

Lue lisää
Aurinkorasva 50

SPF 50

SPF 50 antaa erittäin korkean suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan erittäin vaalealle tai punertavalle, erittäin herkälle tai ei lainkaan ruskettuvalle iholle (ihotyyppi 1-2).

Lue lisää
aurinkosuojaspray

CONTINUOUS SPRAY (AEROSOLISUIHKE)

Aerosolisuihke tekee aurinkoisista ulkoilupäivistä vaivattomia. Aurinkosuojatuotteen voi tosiaan levittää näin nopeasti, helposti ja tasaisesti joka suunnalta. Lukittava kierrekorkki on turvallinen ja helppokäyttöinen. Tuotteessa on kaikki P20-aurinkorasvan suojaavat ominaisuudet.

Lue lisää