Tuotteet

TINKIMÄTÖN SUOJA AURINKOON

Kukapa ei viihtyisi auringossa? Paisteesta voi nauttia turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuote on laadussaan tinkimätön. Claus Riemann kehitti P20-aurinkosuojan vuonna 1979. Hän halusi auttaa ystäväänsä, joka oli lähdössä Afrikan-matkalle mutta pelkäsi herkän ihonsa puolesta.

P20 on suojannut auringon haitoilta jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Riemann on säilyttänyt P20-tuotteiden alkuperäisen tavoitteen: haluamme suojata ihmisiä auringolta tarjoamalla yhden markkinoiden parhaista aurinkorasvoista.

Näillä sivulla selitämme, miksi P20 on aurinkosuoja, joka tarjoaa tinkimättömän suojan aurinkoon, ja mitä käytännön hyötyä siitä on koko perheellesi.

 • JOPA 10 TUNNIN SUOJA
  P20 sisältää fotostabiileja (valoa kestäviä) UVA- ja UVB-suodattimia, joten suoja on laajaspektrinen. Suojavaikutus kestää todistetusti jopa 10 tuntia, kunhan tuote levitetään oikein eikä ihoa jää suojaamatta. Vaikka sinulla olisi herkkä iho, voit tämän aurinkosuojan ansiosta nauttia auringosta rauhallisin mielin.
 • KORKEA UVA-SUOJA
  P20-tuotteet antavat luotettavan UVB-suojan ja erittäin hyvän UVA-suojan. Ihosi saa suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20-tuotteiden UVA-suojaustaso ylittää nykyiset EU-suositukset: niillä on korkeimman tason eli 5 tähden luokitus*.*SPF 50 -tuotteen luokitus on 4 tähteä.
 • ERITTÄIN VEDENKESTÄVÄ
  Vedessä vilvoittelu kuuluu kesään! P20 sopii koko perheelle rannalla ja uima-altaalla, sillä sen suojaustaso on ennallaan, vaikka uimassa olisi käyty jo neljästi 20 minuuttia kerrallaan. Vedenkestävyys on todettu tutkimuksissa, ja P20 on saanut Euroopan korkeimman vedenkestävyysluokituksen aurinkosuojatuotteille.
 • KEVYT GEELIKOOSTUMUS
  Valkoinen, paksu aurinkorasva tuntuu tahmealta ja jättää iholle raitoja. P20 on erilainen. Läpikuultava ja kevyt tuote on helppo levittää iholle. Se myös imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä.
 • EI HAJUSTEITA, EI VÄRIAINEITA
  P20-aurinkosuoja ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.
 • SOPII KOKO PERHEELLE
  P20-tuotesarjan turvallisuusarvioinnin mukaan tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. Kaikki ainesosat ovat kosmetiikassa yleisesti käytettäviä, eivätkä tuotteet sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita.