Tuotteet

TINKIMÄTÖN SUOJA AURINKOON

Kukapa ei viihtyisi auringossa? Paisteesta voi nauttia turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuote on laadussaan tinkimätön. Claus Riemann kehitti P20-aurinkosuojan vuonna 1979.

P20 on suojannut auringon haitoilta jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Riemann on säilyttänyt P20-tuotteiden alkuperäisen tavoitteen: haluamme suojata ihmisiä auringolta tarjoamalla yhden markkinoiden parhaista aurinkorasvoista.

P20-tuoteperheessä on kaikille sopiva vaihtoehto. Tuotemuodot ovat lotion (aurinkovoide), spray (pumppusuihke) ja continuous spray (aerosolisuihke). Suojakertoimet ovat SPF 15, SPF 20, SPF 30 ja SPF 50.

Kaikille ihotyypeille löytyy sopiva tuote. Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen, olipa ihosi tumma tai vaalea. Tuotteemme sopivat erittäin hyvin lapsille.

Aurinkorasva 15

SPF 15

SPF 15 antaa keskitason suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Pohjois-Euroopassa minimisuositus on SPF 15.

Lue lisää!
aurinkorasva 20

SPF 20

SPF 20 antaa keskitason suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan vaalealle tai vaaleanruskealle iholle (ihotyyppi 3-4).

Lue lisää!
aurinkorasva 30

SPF 30

SPF 30 antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan vaalealle tai erittäin vaalealle iholle (ihotyypit 1-2) tai iholle, joka tarvitsee erityisen hyvän suojan.

Lue lisää!
Aurinkorasva 50

SPF 50

SPF 50 antaa erittäin korkean suojan UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan erittäin vaalealle tai punertavalle, erittäin herkälle tai ei lainkaan ruskettuvalle iholle (ihotyyppi 1-2).

Lue lisää!
Aurinkosuojaspray

AEROSOLISUIHKE (CONTINUOUS SPRAY)

Aerosolisuihke tekee aurinkoisista ulkoilupäivistä vaivattomia. Aurinkosuojatuotteen voi tosiaan levittää näin nopeasti, helposti ja tasaisesti joka suunnalta. Lukittava kierrekorkki on turvallinen ja helppokäyttöinen. Tuotteessa on kaikki P20-aurinkorasvan suojaavat ominaisuudet.

Lue lisää!

FACE SPF 30

P20 FACE suojaa kasvosi auringolta. SPF 30 antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyltä. Sitä suositellaan vaalealle tai erittäin vaalealle iholle.

Lue lisää!
P20 KIDS

KIDS SPF 50+

P20 KIDS on kehitetty erityisesti lasten aurinkoherkälle iholle. Se on antaa erittäin korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.

Lue Lisää!
P20 käyttö

Käyttöohjeet

Näin käytät P20-aurinkosuojaa

Lue lisää!
  • EI HAJUSTEITA!
    P20-aurinkosuoja ei sisällä hajusteita ja tuotteet sopivat kaikille ihotyypeile – myös lapsille.
  • SOPII KOKO PERHEELLE
    P20-tuotesarjan turvallisuusarvioinnin mukaan tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. Kaikki ainesosat ovat kosmetiikassa yleisesti käytettäviä, eivätkä tuotteet sisällä lisättyjä hajusteita.