Tietoa Meistä

Vuonna 1979 Claus Riemann päätti auttaa ystäväänsä, joka oli lähdössä Afrikan-matkalle mutta pelkäsi herkän ihonsa puolesta. Ratkaisuksi syntyi P20 – aurinkosuoja, joka on suojannut ihmisiä auringolta jo vuosikymmenien ajan. Brändimme noudattaa yhä Claus Riemannin antaumuksellista asennetta ja tieteellistä tutkimustyötä.

kävely rannalla

Todistetusti luotettava aurinkorasva aktiiviselle ulkoilijalle

Lähdössä luontoon keväällä tai kesällä? Pakkaa mukaan aurinkorasva, joka vastaa aktiivisen ulkoilijan toiveita.

Olipa määränpääsi poluilla, puistossa, altaalla tai pelikentällä, tarvitset suorituskykyisen ja pettämättömän suojan aurinkoa vastaan.

P20 on koostumukseltaan ainutlaatuisen kevyt ja erittäin vedenkestävä. Suojaustaso säilyy, vaikka olisit vedessä neljä kertaa 20 minuuttia. Aikaa ei kulu aurinkorasvan lisäämiseen joka käänteessä.

P20 antaa laajaspektrisen UV-suojan, joten uskallat nauttia ulkoilusta auringossa. UVB-suoja ja erittäin korkea UVA-suoja vähentävät auringon aiheuttamia ihovauriota ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. P20-tuotteiden UVA-suojaustaso ylittää nykyisen EU-suosituksen, ja siksi niille on annettu korkeimman tason eli 5 tähden luokitus *.

P20 on koostumukseltaan läpikuultava ja kevyt. Se imeytyy iholle jo 15 minuutissa jättämättä raitoja, laikkuja tai tahmaista tunnetta. Pääset nopeasti harrastusten pariin! Tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita.

*SPF 50 -tuotteen luokitus on 4 tähteä.

ironman athlete

P20 oli mukanani Havaijilla Ironman World Campionship -kisoissa vuonna 2014. Aurinko on Havaijilla tosi ärhäkkä. Tarvitsin ehdottomasti voiteen, joka toimii vedessä, maalla ja hikoillessani. Aurinkotuotteita on tosi paljon. Kaikki eivät tunnu iholla mukavilta. Osa ei ole vedenkestäviä, ja osan hiki huuhtoo pois.”

Lue lisää!
purjehdus

Viime vuosina olen käyttänyt vain P20-tuotteita. Se suojaa auringolta tuntikausia ja on erittäin vedenkestävä, mikä on purjehtijalle tärkeää. Miellyttävää on myös tuotteen nopea imeytyminen, koska iholla ei tunnu edes olevan aurinkovoidetta.”

Lue lisää
pyöräily

Jotkut olivat voidelleet itsensä aurinkorasvalla vitivalkoisiksi. Monet olivat palaneet auringossa, mikä on kerta kaikkiaan piinallista. Kaikki mahdolliset häiriötekijät on poistettava, koska tähän kisaan on valmistauduttu pari kolme vuotta, paineet ovat kovat ja nukkuminen jää vähiin”

Lue lisää!